Telcom

Telcom is al meer dan 25 jaar de specialist in uw energiebehoeften en isolatie. Bij Telcom kan u er zeker van zijn een betaalbare offerte te krijgen met gegarandeerd vakwerk en materialen van uitstekende kwaliteit.

Voor spouwmuren werken wij voornamelijk met Supafil van het alombekende Knauf. Dit hoogwaardig minerale inblaaswol welke naast het binnenhouden van de warmte ook voortreffelijk werkt als akoestische isolatie.

Bij Telcom geloven we in duurzaamheid. Onze missie is om onze kennis te delen, welk tegelijk hand in hand gaat met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Om dit kracht bij te zetten en zelf het goede voorbeeld te geven, nemen wij deel aan het Milieucharter van de Voka-Kamers. Dit houdt in dat Telcom voorziet in zijn eigen stroom, maar daarnaast ook als eerste bedrijf een volledig wagenpark bestaande ui elektrische auto’s!

Kortom, wij zijn uw groene partner bij uitstek en helpen u graag te besparen en duurzaam te bouwen, waarbij een goed geïsoleerd ongetwijfeld de beste investering is die u kan doen in uw eigen huis.

Bij elk project zorgen we voor een competitieve prijs terwijl we kwaliteitswerk leveren. Eerst en vooral komt onze technieker ter plaatse voor een analyse en indien gewenst wordt er volledig vrijblijvend een offerte opgemaakt.

Enkele merken waar wij mee samenwerken is Eterniet Sidings voor gevelisolatie of Dow Roofmate voor dakisolatie. Voor spouwmuren kiezen wij voor Knauf.

Telcom werkgebied

0

uit 0 beoordelingen

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Beoordeel dit bedrijf

Heb je ervaringen met Telcom? Schrijf ze dan hier neer.

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Telcom gegevens

Adres

Industriepark 19a
2235 Hulshout

Contacteer Telcom

Content is loading