GT Foam

GT Foam is een jong bedrijf welke de laatste jaren sterk gegroeid is. Wij zijn gespecialiseerd in na-isolatie van spouwmuren met PUR-schuim en zijn volledig ATG erkend.

Wij streven bij ieder project naar kwaliteit en klanttevredenheid. Bij GT Foam kan u terecht voor een brede waaier aan diensten voor uw isolatie: spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, zolderisolatie.  Onze vakmannen zijn alle gespecialiseerd en worden continu opgeleid met de laatste apparatuur en isolatietechnieken.

Spouwmuurisolatie

Wij maken vooral gebruik van PUR schuim. Redenen hiervoor zijn dat er snel en doeltreffend kan worden gewerkt, de uitstekende lambda-waarde van 0,026WmK en het volledig luchtdicht is waardoor er geen warmte verloren gaat.  Dit materiaal wordt direct ingebracht in de muur via een pistool. De klus is in bijna alle gevallen geklaard binnen 1 werkdag. 

Vloerisolatie

Bij vloerisolatie verkiezen wij eveneens te werken met PUR-schuim. Het is drukvast waardoor de chape en de vloer achteraf niet zakken, er dient enkel een kleine laag vanaf 4cm aangebracht te worden waardoor je hoogte wint. 

Dakisolatie

Wij isoleren alle type daken, platte daken, hellende daken, daken met kepers enzoverder. Wij maken gebruik van gespoten PUR-isolatie welke op het onderdak worden aangebracht. PUR-isolatie beschermt tegen koudebruggen en is eenvoudig aan te brengen waardoor het een goede investering is, de meeste warmte gaat namelijk verloren via het dak

GT Foam werkgebied

0

uit 0 beoordelingen

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

Beoordeel dit bedrijf

Heb je ervaringen met GT Foam? Schrijf ze dan hier neer.

  • Service
  • Prijs
  • Kwaliteit

GT Foam gegevens

Adres

Toekomststraat 2C
2381 Ravels-weelde

Contacteer GT Foam

Content is loading